Lazer Markalama Nedir?

lazer markalama, lazer baskı, metal işleme, gravür işleme, lazermarkalama, fiber lazer, lazer markalama makinesi, markalama, barkod basımı,  fason baskı, lazer markalama fiyatları, lazer markalama nedir,

Blog

Lazer markalama Nedir?

Lazer Markalama; farklı yüzeyler üzerinde ışın teknolojisi ile yüzeyi kazıma/yakma yöntemidir. Yüzeyi yakarak istenilen bölgede istenilen yazıyı görüntüleyebilirsiniz. Genel olarak yoğun bir ışık saçarak yüzeyi kazır ve asla çıkmayacak bir markalama yapar. Lazer Markalama; yapılan yüzeye göre farklı reaksiyonlar gösterir. Boyalı metal bir yüzeyde boya altında ki rengi gösterebilir. Boyasız ham metalde ise makinenin gücü doğrultusunda gri bir renk oluşturabilirsiniz. Lazer Markalama Makinesi ile metal ahşap cam plastik gibi yüzeylerde sonuç alabilirsiniz.

Lazer Markalama Makinesı Nasıl Kullanılır?

lazer markalama, lazer baskı, metal işleme, gravür işleme, lazermarkalama, fiber lazer, lazer markalama makinesi, markalama, barkod basımı,  fason baskı, lazer markalama fiyatları, lazer markalama nedir,

Blog

Lazer Markalama Makinelerinin doğru sonuç verebilmesi için en önemli kriter doğru kişi tarafından kullanılması olacaktır. Makine konusunda eğitim veya tecrübe sahibi olan kullanıcı hangi üründe hangi makinenin kullanılmasını bilmelidir. Her çalışma alanında olduğu gibi bu alanda da gerekli tedbirler alınarak güvenlik ekipmanları kullanılmalıdır. Bunlar koruyucu maske ve koruyucu gözlük. Yoğun ışıktan  gözlerinizi korumalı, Markalama aşamasında çıkan koku, duman, veya tozdan koruyucu maske ile kendinizi korumalısınız.

Promosyon Usb Bellek

promosyon usb bellek, promosyon usb, promosyon bellek, kart usb bellek, metal usb bellek, özel tasarım usb bellekler, ahşap usb bellek

Blog

Promosyon USB Bellek

Promosyon ürünleri firmaların ürün ve hizmetlerini daha geniş kitlelere duyurabilmesinde önemli bir fonksiyona sahiptir. Ayrıca kurum çalışanları açısından da hediye olarak takdim edildiğinde hem reklam aracı olarak kullanılabilir hem de kurumsal aidiyetin arttırılmasına yardımcı olurlar. Bu noktada promosyon USB bellek çeşitleri son yılların en özel ve en çok tercih edilen tanıtım çalışmalarından birisidir. Promosyon USB tanıtım çalışmaları sayesinde kişiler müşterilerine ve müstakbel müşterilerine çok daha kolay ulaşabilirler.

En kolay yoldan tanıtımınızı yapmanızı mümkün kılan promosyon bellek çeşitleri maliyet olarak da oldukça uygundur. Bu bellekler bilgileri depolamaya ve bir yerden başka bir yere taşımaya, ihtiyacınız olan bilgileri her zaman yanınızda bulundurmaya yardımcı olan cihazladır. Teknoloji çağında bulunmamızın bir sonucu olarak bilgiye her zaman, her yerde ihtiyaç olmaktadır. Bu nedenle de USB bellekler herkesin olmazsa olmazlarıdır.

Promosyon ürününüzü bir USB bellek alarak seçip herkesin severek kullanacağı bir parçaya dönüştürebilirsiniz. Çünkü promosyon ürünü seçerken çoğu zaman göz ardı edilen unsurlar vardır ve bunların başında ürünün işlevselliği gelir. Pek çok kişi insanların pek de işine yaramayacak ürünlere yöneldikleri için sadece yaptıkları harcamayla kalırlar. Hatta kullanışsız, işe yaramayacak bir ürünü insanlara sunduklarından markaları zarar görür. Oysa promosyon USB bellek birçok alanda kullanılabilir. Her kesimden kullanıcının gereksinimlerini karşılayabilir. Kaliteli logo baskılı promosyon USB bellekler hem bilgileri uzun yıllar güvenle saklamaya hem de reklam yüzünüz olmaya devam ederler.

Neden Promosyon USB Bellek?

Promosyon USB bellek kamu kurumlarının, özel şirketlerin, firmaların, kişilerin ve reklamını yapmak isteyen herkesin tercih edebileceği bir üründür. Bu noktada tercihinizi neden USB belleklerden yana yapmanız gerektiğini şu şekilde sıralayabiliriz:

  • Promosyon USB kullanışlı bir üründür. Her zaman, her meslekten kişinin işine yarar. Metin, resim gibi her türlü bilginin taşınması bu belleklerle çok rahattır. Kullanışlı oldukları için de her zaman insanlar yanlarında taşır.
  • Promosyon ürünlerinde kalite son derece önemlidir. Sunacağınız ürünün kalitesiz olması hedef kitlenizde firmanızın diğer ürün ve hizmetlerinin de kalitesiz olduğu algısı oluşturur. Bu nedenle toptan USB bellek alırken aynı zamanda kaliteye önem vermelisiniz. Firmamız adınıza hazırladığı ürünlerin her birinin kalitesine büyük önem vermekte, uzun yıllar güvenle kullanılabilecek, birinci sınıf ürünleri tercihe açmaktadır.
  • Promosyon ürününün çağın modasına uygun olması gerekir. Teknoloji her alanda, hayatın merkezinde yer aldığı için de teknolojik ürünler her zaman daha fazla ilgi çekmektedir. Bu nedenle de promosyon USB bellekler en modern reklam araçlarından birisi olmayı başarmaktadır.
  • Promosyon ürünleri sadece firmaya özel bir reklam aracı olmaktan çok daha öteye geçebilir. İsme özel USB bellekler ile hem takdim ettiğiniz kişiye özel hale getirebilir hem de markanızı yansıtabilirsiniz. Ürünlerinizi çok daha kişisel hale getirebilirsiniz. Böylece çalışanlarınızda kurumsal aidiyet duygusunu güçlendirebilirsiniz. Ödül olarak sunacağınız hediye tercihinde bulunabilirsiniz.

USB Bellek Firmaları

Promosyon ürünlerinin tamamı markaların hedef kitleleriyle istedikleri gibi iletişim kurmalarına yardımcı olan, kalpleri kazanmaya, iletişimi arttırmaya yardımcı ürünlerdir. Bu doğrultuda promosyon USB bellekler son derece kullanışlı, farklı tüketici gruplarına hitap eden, dikkat çekici, ihtiyaçları karşılayacak promosyon ürünlerinin başında gelmektedir. USB bellek firmaları arasında uzun yıllardır en çok tercih edilen ve en fazla tavsiye edilen konumunda yer alan firmamız hem müşterilerinize hem de çalışanlarınıza hediye edebileceğiniz alternatifleri sizlerle buluşturmaktadır. Firmamızın promosyon USB çeşitleri konusunda sağlamış olduğu başlıca avantajları şöyle sıralayabiliriz:

  • Özelleştirilebilir baskı: enuygunusbbellek.com olarak yüksek kaliteli ürünleri en uygun fiyatlarla sizlerle buluşturuyoruz. Promosyon USB çeşitlerimizde özelleştirilebilir baskı imkanımızla fark yaratıyoruz. Farklı baskı yöntemleri ile her türlü materyal üzerine baskı yapabiliyoruz. Tek yönlü baskı ya da çift yönlü baskı gerçekleştirebiliyoruz. Hediyelerinizi dilediğiniz gibi kişiselleştirmenizi sağlıyoruz.
  • Yüksek depolama alanı: Başta ofis ortamları olmak üzere her alanda USB’ler kullanılabilmektedir. Farklı girişlere sahip USB bellekler bilgisayarlarda, tabletlerde ya da akıllı telefonlarda çok rahat kullanılabilmekte, dosyaların güvenle depolanması mümkün olmaktadır. Bu noktada belleklerin kapasitelerinin yüksek olması işlerin aksamasını engelleyeceği gibi daha fazla, daha yüksek boyutlu belgeleri depolayıp taşımaya da yardımcı olmaktadır. enuygunusbbellek.com üzerinde bulabileceğiniz bellekler 16 GB, 32 Gb, 128 GB gibi çeşitli seçeneklere sahip olmaktadır.
  • Geniş renk seçeneği: enuygunusbbellek.com ayrıcalığıyla sahip olabileceğiniz USB bellekler siyah, mavi, kırmızı, gri gibi çok farklı renk alternatiflerine sahiptir. Bu sayede kurumsal kimliğinizin renklerine en uygununu seçebilir, marka renginizi promosyon ürününüze de taşıyabilirsiniz. Ya da hediye edeceğiniz kişilerin zevklerine göre renk seçiminde bulunabilirsiniz.
  • En yüksek kalite: Firmamız önceliği her zaman müşteri memnuniyetine vermekte, kalite standartlarını en üst seviyede tutmaktadır. Seçeceğiniz promosyon USB’lerinin yüksek kaliteye sahip olması müşterilerinize markanızın kalite anlayışı hakkında fikir verecektir. Bu nedenle promosyon ürünü seçiminizde kaliteye değer vermenizi öneriyoruz. enuygunusbbellek.com kalitesini yansıtan seçeneklerle beklentilerinizi fazlasıyla karşılıyoruz. Her biri tasarımızın darbelere, düşmelere, çarpmalara, çizilmelere dayanıklı olmasını, dosyalarınızın herhangi bir zarar görmemesini sağlıyoruz. Problemsiz promosyon ürünlerine sahip olma fırsatı veriyoruz.
  • Kompakt tasarımlar: Kullanımları son derece pratik olan promosyon USB belleklerin kullanıcı odaklı, modern bir tasarıma sahip olması gerekir. enuygunusbbellek.com promosyon USB’leri çok farklı tasarımlara sahiptir. Kompakt tasarımlar müşterilerinizin hayatını kolaylaştıracak, çantalarında, ceplerinde çok rahat taşıyabilmelerini sağlayacaktır. Bütün bunlar markanızla çalışanlarınız ve müşterileriniz arasında güçlü bir bağın oluşmasını sağlayacaktır. Bütün ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi karşılayacak ürünler sayfamızda sizleri beklemektedir.

Promosyon USB Bellek Modelleri

Promosyon USB belleklerin sağlamış olduğu en büyük avantajlardan birisi model zenginliğidir. enuygunusbbellek.com ayrıcalığıyla onlarca farklı model sizi beklemektedir. Bu sayede çalışan ya da müşterilerinize hediye edeceğiniz ürünün işlevselliğini, tasarımını, rengini vs. tamamen kendinize göre seçebilirsiniz.

Kalem USB bellekler, anahtar USB bellekler, powerbank USB bellekler, deri USB bellekler, anahtar USB bellekler, kristal USB bellekler, dokunmatik USB bellekler gibi seçenekler sizleri beklemektedir. Ayrıca özel tasarım USB belek çeşitleri ile birlikte en kaliteli, en şık ve en ucuz USB bellekler sizleri beklemektedir.

Promosyon USB Bellek Fiyatları

Promosyon USB bellekler kullanıcılara son derece işlevsel, rahat kullanılabilecek, kolay taşınabilecek bir ürüne sahip olma fırsatı vermektedir. Bu nedenle ürün seçimlerinizi yaparken ilk ya da tek kriteri en ucuz USB bellekler yerine kaliteye vermelisiniz.

Promosyon USB’lerin fiyatları oldukça farklılık gösterir. USB’lerin kapasiteleri, modelleri, renkleri, bağlantı özellikleri, baskı çeşitleri, materyal özellikleri gibi unsurların her biri fiyatların değişmesine neden olmaktadır. Burada ürünün ne kadar kaliteli olması gerekiyorsa en az onun kadar baskının da kaliteli olması gerekir. Günümüz teknolojileriyle USB’ler üzerine farklı baskılar yapılabilmekte, baskı çeşitlerinin her birinin estetiği, kalıcılığı, görünümü çeşitlilik gösterebilmektedir. Bu nedenle baskının kalitesine ve detaylarına fiyat mukayesesi yaparken titizlikle dikkat edilmelidir.

enuygunusbbellek.com ayrıcalığıyla ihtiyacınız olan her türlü baskı kalitesine ve USB bellek modeline en ucuz USB bellek fiyatlarıyla sahip olabilirsiniz. Bellekler üzerinde logonuzun, firma bilgilerinizin, iletişim bilgilerinizin ve diğer bütün ayrıntıların istediğiniz gibi yer almasını sağlayabilirsiniz. Dilediğiniz zaman iletişime geçebilir, merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.

Promosyon Usb Belleklerde Teslimat

ahşap usb bellek, kalem usb bellek, kart usb bellek, özel tasarım usb bellek, promosyon ürünleri, promosyon firmaları,

Blog

Promosyon Usb Bellekler Kaç günde teslim ediliyor.

Her ürün gibi bir promosyon ürünü de toptan alındığında avantaj sağlar. Promosyon USB belleklerde sipariş verilen sayı fiyat avantajı için çok önemlidir. Bizler verilen siparişin adet sayısına bakmadan her bir siparişi, ister 10 adet ister 1000 adet olsun her birini titizlik ile hazırlıyoruz. Sadece yapılacak olan baskı maliyeti baskı aşamasında oluşan işçilik olsun veya işin kargo yapılması konusunda sayı adedi fiyatı doğrudan etkiler.

Promosyon ürünleri bir firmanın prestijidir. Kalite kadar zamanında teslimat da önemlidir. Toptan usb bellek üretiminde zamanında teslimat prensipli bir iş yönetimi ile mümkündür. Yeter ki planlı bir iş yönetimi olsun. Firmamız bir çok üründe stoklu çalışmaktadır. Stoklu ürünler 2-3 günde teslim edilirken yurtdışı siparişler ise hava kargo ile 3-4 hafta gibi bir sürede teslim edilebilir.

Önemli olan promosyon ürününden verim almak ise zamanında teslim edilemeyen üründe bir kazanç elde edilmez.

Promosyon USB bellekler de zamanında teslimat

Gelişen teknoloji ile makinelerin hızı da yapmış olduğumuz tüm işlerin kalitesine hızına tam anlamıyla olumlu yönde etti etmektedir.

Bir işi bünyenize katmak için iyi fiyat vermek kadar kısa süre de teslim etme garantisi de bir müşteri için çok önemlidir. Promosyon USB bellekler  de en ekonomik ve hızlı baskı tekniği lazer baskı yani lazer markalamadır. Lazer markalama zemini kazıma yöntemidir. Bu baskı tekniği zaman zaman iş yoğunluğuna göre değişiklik gösterse de bir günde teslim etme imkanı sağlar.

En Uygun Usb Bellekler

promosyon usb bellek, promosyon usb, promosyon bellek, kart usb bellek, metal usb bellek, özel tasarım usb bellekler, ahşap usb bellek

Blog

En Uygun USB bellekler

Firmanızı tanıtırken doğru ürünü seçmek çok önemlidir. Doğru promosyon ürünü size kazanç olarak dönecektir. Yapılan promosyon yatırımı reklam gideri olarak gözükse de aslında gider değil gelir yani kazanç olarak geri döner. Doğru promosyon ürünü seçiminde maliyet yani ayrılan reklam bütçesi, promosyon ürününün kimlere dağıtılacağı yani hedef kitle ve bu hedef kitleye hitap edecek doğru ürün tespit etmek. İşte bütün mesele bu. Bu üç faktör doğru seçildiğinde promosyon için ayrılan reklam maliyetinin geri kazanç olarak dönmemesi için hiç bir sebep yoktur. Bizler siz değerli müşterilerimize bu yönde hizmet vermek istiyoruz amacımız bir ürün satmak değil doğru ürünü size sunabilmektir.  Bu sebep ile bir ürün seçerken en uygun promosyonu seçmek işimiz promosyon usb bellek olduğu için de en uygun usb belleği seçmek gerekir. En uygun usb bellek nasıl seçilir. En uygun usb bellek özelikle ne tanıtıyorsak,  promosyon usb bellek  üzerine ne bastıracağız. Bir fotoğraf ise kart usb bellekler en iyi seçim olacaktır. Eğer sadece bir logo basılacak ise ve logomuzda çok renk yoksa en iyi seçimde yine metal usb bellek grubunda olan yani lazer baskıya uygun ürünler sizin için en uygun usb bellekler olacaktır. Önemli olan iki unsur var biri satın almış olduğunuz ürünün kalitesi ikinci unsur logonuzun nasıl görüneceği.

Promosyon Usb Bellek modellerinde o kadar çok seçenek var ki hemen her sektöre uyum sağlar. Örneğin aydınlatma ve eğlence sektörüne en uygun usb bellekler kristal usb bellekler. Kristal usb belleklerde bulunan kristal reklam alanı içine 3D baskı imkanı ve usb bellek takıldığında yanan ışık sayesinde logonuz tam anlamıyla bütünleşerek kendini gösterecektir. Usb bellek bilgisayara takıldığında mavi, yeşil, kırmızı, beyaz renkte ışıklar seçebilirsiniz.

Usb belleklerde teknoloji ilerledikçe seçenek artıyor. Taleplere göre üretimler sağlanıyor. Bir başka seçenek ise OTG teknolojisi ile üretilen usb bellekler. Bir Usb belleği uygun olan bağlantı ile telefonunuza bağlayabilme özelliği. Evet bu sayede usb bellek içindeki bilgilerinize bilgisayar olmadan telefonunuza bağlayabilir ve görüntüleyebilirsiniz. İster Android ister Type-c olsun tüm bu telefonlara göre üretilen usb bellekler stoklarımızda her zaman vardır.

Siz yeter ki isteyin Bellek market size en uygun usb belleği bulacaktır. 

Promosyon Usb Belleklerde Baskı Seçenekleri

ahşap usb bellek, kalem usb bellek, kart usb bellek, özel tasarım usb bellek, promosyon ürünleri, promosyon firmaları,

Blog

Promosyon usb bellekler tamamen reklam amaçlı üretilen firmaların logo ve tanıtımlarını içeren reklam malzemeleridir.

Reklamcılık büyük bir sektördür. İçinde tabeladan sosyal medyaya, dijital reklamcılıktan promosyon ürünlerine kadar bir çok seçenek barındırır. Bizim reklam sektöründeki alanımız ise promosyon ürünleri. Promosyon da kendi içinde oldukça çeşitli seçenekler sunan geniş bir yelpaze. Bu alan içinde ise yenilebilen promosyon ürününden, giyilebilen ürünlere, teknolojik promosyon ürünlerinden, klasik kalem duvar saati gibi hiç değişmeyen bir çok farklı ürün mevcuttur. Yine promosyon ürünleri içerisinde teknolojik olarak zamana en uygun olarak teknolojik promosyon ürünü olan usb bellek bizim uzmanlık alanımızdır. Tek bir üründe seçim yapmanın sebebi tek üründe uzmanlaşmak istemektir.

Promosyon usb belleklerde logo baskısı veya lazer markalama, ürünün hangi malzemeden üretilmiş olması ile doğrudan alakalı bir durumdur. Zira yapılmaması gereken bir yüzeye hatalı bir baskı yapıldığında ya baskı uzun süre ürün üzerinde kalmayacak yada ürünü bozacaktır. Mesela metal usb belleklere renkli baskı yapıldığında lazer markalama kadar uzun süreli bir baskı olmayabilir. Usb bellek sürekli elde cepte kullanılan bir üründür. Sürtünme veya terleme dolayısıyla nemlenecek ve uv baskı yada tampon baskı bir süre sonra zeminden çıkacaktır. Ancak ürün plastik bir zemine sahipse yani ürün plastik usb bellek ise malzeme boyayı emecek ve hiçbir şekilde çıkmayacaktır. Kısacası metal usb bellekler lazer markalama yapılır ise daha kalıcı sağlıklı bir baskı olabilir. Lazer markalamanın tek dezavantajı renksiz bir askı olmasıdır. Lakin ürün renkli bir metal ise alttan çıkacak zıt renk ile logo yine çok belirgin bir hale gelir. Örneğin siyah renkte metal usb bellek modele lazer markalama yapıldığında beyaz bir renk ortaya çıkar. Bu sayede logo çok belirgin bir şekilde gözükür.

Gelişen teknoloji hemen her sektörde kendini gösteriyor. Bu baskı makinelerinde de böyledir. Baskı makinelerinin teknolojisi ilerledikçe gerek zamandan gerekse daha kaliteli baskılar yaparak istifade etmek mümkündür.    

Bir diğer baskı seçeneği ise cam veya kristal ürünlere yapılan lazer patlatma baskı tekniği. Bu baskı tekniği kristal usb bellek modellerimiz için uygundur. Kristal usb bellek modelin cam reklam alanına camın tam da ortasına baskı yapılır. Işıklı bir ürün olan kristal usb bellek bilgisayara takıldığında logo belirgin hale gelir.

Sıcak baskı bir diğer adı ile gofre baskı sadece deri yüzeye sahip promosyon usb bellek modellerimiz için uygundur. Bir klişe kalıbı ile zemin sıcak baskı ile basılır. Logo yüzeyde kabartmalı olarak basılır.